Google+ Followers

quinta-feira, 7 de fevereiro de 2013

Adverbs - exercise



School Doctor Jaime Monteiro
Student:_____________________________________
Grade: 8ª C           Date:____/____/_______
Teacher: Márcia Oliveira

ACTIVITY OF ENGLISH – IV UNIDADE
ADVERBS
Parte superior do formulário
1. Numa das sentenças abaixo o advérbio não está corretamente inserido:
a)
He hasn’t met me yet.
b)
I was rather cold yesterday.
c)
Gary always is dreaming of you
d)
We hardly work on Sundays.
e)
They’ll travel by car.

02. This is a ________ good course for you to take. 
a)enough
b)only
c)nearly
d)much
e)very

03. I noticed the student speak English _______________. 
a)very fluent
b)fluent
c)more fluent
d)fluently
e)fluency

04. They ran very _______ in the race but at the end they could ______ breathe.
a)fast, harder
b)fast, hardly
c)fast, hard
d)faster, hardly
e)fastly, hard

05. Complete o diálogo, usando os advérbios corretos: 
- Hasn’t anyone caught the thief ____________?
-  No, he hasn’t been caught ______. He will be caught ______

a)already; still; just now
b)yet; yet; soon
c)now; already; tomorrow
d)still; yet; immediately
e)yet; already; at the moment
 
06. You are a gentleman, and as ______ you must be polite to women.
a)yet
b)thus
c)so
d)sure
e)such

07. Todas as alternativas abaixo trazem advérbios de freqüência, exceto:
a)seldom
b)well
c)never
d)often
e)regularly

08. They state they’ve been ther____________.
a)once
b)for the fun of it
c)on Sunday
d)In March
e)Todas são corretas

09. They haven’t _____ thought of it________.
a)whether /yet
b)even / yet
c)then / also
d)ever / always
e)even / only

10. The test was _______ no one passed.
a)very hard that
b)too hard for that
c)too hard, so
d)so hard so that
e)even / only

Parte inferior do formulário

Gabarito dos exercícios:
1 - C
2 - E
3 - D
4 - B
5 B
6 - E
7 - B
8 - E
9 - B
10 C
 



Nenhum comentário:

Postar um comentário