Google+ Followers

quinta-feira, 7 de fevereiro de 2013

Anomalous verbs - exercise



School Doctor Jaime Monteiro
Student:_____________________________________
Grade: 8ª C           Date:____/____/________
Teacher: Márcia Oliveira

ACTIVITY OF ENGLISH – IV UNIDADE
ANOMALOUS VERBS
Choose the correct alternative.
Parte superior do formulário
01.  Passe para o inglês: “Costumo dormir cedo”, escolha atentando para os verbos anômalos. 
a)I used sleep early.
b)I used to sleep early.
c)I am used to sleeping early.
d)I get used to sleep early.
e)I got used to slept early.

02.  I can’t see him here, he ____________ home.
a)must goes
b)could have go
c)should going
d)must have gone
e)could has gone

03.  She _____________ a lot. She got the best mark in her class.
a)can have studied
b)must have studied
c)would have studied
d)should have studied
e)must has study

04.  He _________ there regularly, but now he never does.
a)used to go
b)goes
c)was used to go
d)used to going
e)used to gone

05.  You seem tired. You _______________ to have a rest.
a) ought
b)might
c)must

d)should
e)could

06.  Translate into English: Não estamos acostumados a falar inglês, cuidado com os verbos anômalos corretos.
a)We're not used to speaking English.
b)We don't use to speak English.
c)We're not used to speak English.
d)We're not accustomed speaking English.
e)We're used not speaking English.


07.  I __________ be a lazy student, but now I know I was just wasting my time.
a)used to
b)use to
c)to use
d)using
e)uses

08.  You _______ decide at once.
a)ought
b)should to
c)can
d)must
e)could


09.  Due to the strike, trains __________ arrive some minutes late.
a)to can
b)cans
c)mays
d)may
e)to may


10.  (FUVEST) Listen, if you really wan to get over your sickness you ____ not sleep late.
a)'better
b)'d better to
c)better to
d)'d better
e)would better

Parte inferior do formulário
 

Gabarito dos exercícios:
1 - C
2 - D
3 - B
4 - A
5 - A
6 - A
7 - A
8 - D
9 - D
10 - D













Parte inferior do formulário











Nenhum comentário:

Postar um comentário